from €0,00
Book Now

Moto – touring by Lamos Travel Agency : Σχεδιασμός διαδρομής σε Δυτική-Βόρεια-Νότια-Ανατολική Ευρώπη/Ελλάδα, και Δωρεάν τιπς εξοικονόμησης εξόδων στην διαδρομή

Not Rated

Duration

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

😘Ένας καινούργιος τρόπος τουρισμού για το ευρύ κοινό κ όχι είναι ο Μοτοσυκλετιστικός Τουρισμός
💪Το Lamos Travel Agency ξεκλειδώνει έναν νέο τρόπο για ανθρώπους που τους αρέσει να αγοράζουν εμπειρίες ανεξήτηλες παρά φθαρτή ύλη κ πράματα !
👌Η πρώτη χάραξη διαδρομής στην Ευρώπη είναι για μια παρέα από την Κρήτη με προορισμό τη Νότιο Ιταλία (μίλα μου για τις νύχτες στο  Παλέρμο).
😎Λονδίνο – Άμστερνταμ ή Βερολίνο
☑️Με την πολυετή εργασία μας στους δρόμους της Ευρώπης μπορούμε ν οργανώσουμε για εσάς το ταξίδι σας, ή έστω την διαδρομή σας στις Άλπεις , την Βόρεια Γαλλία , την Ισπανία (από Βαρκελώνη μέχρι Καρπάθια Όρη κ από Agrigento έως Amsterdam είναι πάρα πολλά οπότε τ γράψαμε ετσι σαν γεωγραφικό προσανατολισμό).
☑️Από Ισπανία έως Βαυαρία γνωρίζουμε κ έχουμε κάνει διαδρομές με το λεωφορείο μας σε πάνω από 60 mountain pass με εικόνες που μόνο από στο National geographic μπορείς να δεις κ θέα χωρίς λόγια περιγραφής, επίσης γνωρίζουμε να σας δείξουμε τον τρόπο να πληρώσετε λιγότερα σε διαμονή, διόδια, φαγητό κλπ δεν χρειάζεται να τα πληρώσετε αυτά σε εμάς, απλά μας αρέσει όπως τόσα χρόνια στις Λέσχες Μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα μας αλλά κ στην Ευρώπη δίνουμε αυτές τις γνώσεις δωρεάν όπως για παράδειγμα: Στην Ελβετία μπορούμε να σας βρούμε ξενοδοχείο με 47 ευρώ κ ημιδιατροφή κ άλλα διάφορα τιπς.
‼️Κ κάτι ακόμη πολύ φοβερό μπορούμε να πάρουμε μαζί μας στα ταξίδια με τις μηχανές επιβάτη να ζήσει τον μοτοσυκλετισμό σε ασφαλής μορφή κ εμπειρία που δεν γίνεται αλλιώς να την ζήσει.
✅Επίσης για τον επιβάτη αναλαμβάνουμε δωρεάν να του γνωρίσουμε τον όμορφο κόσμο της Μοτοσυκλέτας και να γνωρίσει κ άλλους μοτοσυκλετιστής ανθρώπους Ρομαντικούς γεμάτους όνειρα κ φιλοδοξίες , εκπληρώνοντας τες με ασφαλή οδήγηση σε ομάδες και φυσικά με τις γνώσεις ενός έμπειρου ταξιδιωτικού πράκτορα.
✅Υπεύθυνος κ οδηγός του επιβάτη κ της ομάδας θα είναι ο οδηγός του λεωφορείου μας που έχει την απαραίτητη γνώση κ εμπειρία στην καθοδήγηση ομάδας ατόμων.
👌Φωτογραφικό υλικό κ βίντεο μπορείτε να βρείτε γράφοντας στην αναζήτησή του Facebook ή του Instagram το hashtag: #varadero_stratos , ή στο κανάλι μας στο Youtube: Lamos Travel Agency
😘Η φωτογραφία είναι σε συνάντηση με τους Bandidos Italy στο άγαλμα του Michaelangelo στην Φλωρεντία, που χτίστηκε εκεί τον 15ο αιώνα στην εποχή του Διαφωτισμού της Ευρώπης και της Αναγέννησης που ξεκίνησε από την Φλωρεντία.

Durations

5 - 7 ημέρες

Tour's Location

from €0,00

You might also like

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!