👉 Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος / Αγία Κυριακή / Χαλκίδα : 😎Εκδρομικό 02/04/2k23 σε νησάκι ή μάλλον το 2ο πιο μεγάλο νησί της Ελλάδας κ σε μερικές από τις ομορφιές του.

😎Εκδρομικό 02/04/2k23 σε νησάκι ή μάλλον το 2ο πιο μεγάλο νησί της Ελλάδας κ σε μερικές από τις ομορφιές του. ❗️Ταυτότητα εκδρομής : Φύση κ πολιτισμός ‼️Προορισμοί: Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος / Αγία Κυριακή / Χαλκίδα ▪️Το πρωί περίπου στις 09:30 θα ξεκινήσουμε από την πόλη μας για μια εκδρομούλα ημερήσια στην γειτονική μας Εύβοια […]

Read More

😎Καφεδάκι σύντομο με θέα τα Μετέωρα – Καστοριά η αρχόντισσα της Ορεστιάδας – Ι ❤️ Καρδίτσα : 👉26/03/2k23 Εκδρομικό σχεδιασμένο από το Lamos Travel Agency.

😎26/03/2k23 Εκδρομικό σχεδιασμένο από το Lamos Travel Agency. 🤓Προορισμοί: 😎Καφεδάκι σύντομο με θέα τα Μετέωρα / Καστοριά η αρχόντισσα της λίμνης Ορεστιάδας / Καρδίτσα κέντρο 👉Το πρωί περίπου στις 08:00 θα ξεκινήσουμε σχεδόν από όλες τις γειτονιές της πόλης μας όπως παλιά (δείτε στο τέλος της περιγραφής τα σημεία που μπορείτε να συναντήσετε το εκδρομικό […]

Read More

Εκδρομολόγιο Made by Lamos Travel Agency

Το εκδρομολόγιο του Lamos Travel Agency ανακοινώνεται καθε Παρασκευή , μία Παρασκευή πριν δηλαδή για λόγους αντιγραφής και ανταγωνισμού . Και μόλις γεμίσει η εκδρομή κατεβαίνει άμεσα καθότι οι καλεσμένοι μας είναι ενημερωμένοι για το ερχόμενο εκδρομικό . 

Read More
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!